Niefhout

De nieuwbouw heeft een totale oppervlakte van 6.925 m², waarvan 6.339 m² appartementen, 311 m² gemeenschappelijke ruimte en een handelsruimte van 275 m².

Het woongedeelte bestaat uit 92 appartementen waaronder 10 studio’s, 69 appartementen met 1 kamer, 9 appartementen met twee kamers en 4 appartementen met drie kamers. De appartementen beschikken over ruime terrassen en grote ramen voor een maximale lichtinval.

Het woonproject Niefhout beschikt over een gemeenschappelijke binnenplaats, een aangename tuin, een yoga-zaal, 47 ondergrondse parkeerplaatsen, laadpalen voor elektrische wagens, een afgesloten ondergrondse fietsparking en een fietslift om naar het gelijkvloers te gaan.

Het project bevindt zich in een autoluwe omgeving en is omringd door 20.000 m² publieke open ruimte en natuur, hetgeen voor rust en welzijn zorgt voor onze huurders. Niefhout ligt tevens op wandelafstand van het centrum van Turnhout en de Nieuwe Kaai.
Voorzieningen
Badge access control
Bicycle parking
CCTV protection
Cellars/Storage facility
Garden
Indoor parking
Intelligent parcel boxes
Terraces

Het woongedeelte bestaat uit 92 appartementen die over ruime terrassen en grote ramen beschikken voor een maximale lichtinval. Daarnaast beschikt het woonproject Niefhout over een gemeenschappelijke binnenplaats en een aangename tuin.

In de buurt
School
700 m
Supermarkt
600 m
Bus halte
400 m
Trein station
400 m
Nieuwe kaai
300 m

Te huur in dit gebouw

Er zijn momenteel geen units te huur in dit gebouw.