The Link

The Link is een nieuwe manier van kijken naar studentenhuisvesting. Het gebouw bevat studio-appartementen van hoge kwaliteit om bewoners in staat te stellen hun netwerken voor de toekomst op te bouwen. Universitair studeren wordt gezien als een rijke, inspirerende, evenwichtige ervaring - een poort naar volwassenheid.

Gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien voor huurders om te ontspannen en andere studenten te ontmoeten: keukens, bibliotheek / studieruimte, fitnessruimte, lounge, ...

Je bent op slechts enkele minuten wandelen van het Cimetière d'Elsene met al zijn studentencafés, bars, restaurants en winkels. Je bevindt je op 50 m van de bushalte, 150 m van het metrostation Beaulieu, 400 m van het station Delta... genoeg om snel het centrum van Brussel te bereiken. The Link ligt ook op wandelafstand van de twee Brusselse universiteiten, ULB en VUB.

The Link is ontworpen om een plaats van relaties te zijn: anderen ontmoeten, ideeën delen, discussiëren, genieten van het universitaire leven. In feite gaat het om het vinden van je eigen balans tussen ontspannen en studeren.
Voorzieningen
Accessible to disabled persons
Badge access control
Bicycle parking
CCTV protection
Cellars/Storage facility
Daily cleaning
Garden
Indoor parking
In-house fitness
Laundry
Lift
Terraces

Op een paar minuten lopen van het Cimetière d'Elsene met al zijn studentencafés, bars, restaurants en winkels. U bevindt zich op 50 m van de bushalte naar de Université Libre de Bruxelles, op 150 m van het metrostation Beaulieu, op 400 m van het station Delta... genoeg om snel het centrum van Brussel te bereiken.

In de buurt
Bushalte
50 m
Tramhalte
150 m
Metrostation
400 m
Supermarkt
400 m
CHIREC - Delta Ziekenhuis
800 m
Treinstation
2,4 km
ULB Universiteit
3,7 km
VUB Universiteit
1,9 km
Cimetière d'Ixelles
1,6 km

Te huur in dit gebouw

2015 ELE (7)
€650 - 0 slpk.

The Link, Rue Maurice Charlent 53/002, Auderghem