The Pulse

The Pulse, gelegen in het hart van de Karreveld wijk in Molenbeek, stelt meteen onder de indruk. In een kalme buurt, op de hoek van twee straten, is er recent een mooi en modern gebouw bijgekomen. The Pulse is betaalbaar maar elegant en wil een nieuwe impuls, een moderne toets aan deze buurt geven.

In een klein eiland ver van de verkeersdrukte, worden 93 appartementen en 3 huizen te huur gesteld. The Pulse bestaat uit drie verschillende wooneenheden met een mooi binnenplein en een gemeenschappelijke tuin.
The Pulse heeft als troef zicht vlakbij de grote verkeersassen te bevinden, en tegelijk in een kalme omgeving, ver van de drukte van de stad.

Het appartementsgebouw bevindt zich in Molenbeek, in het hartje van Brussel. De Grote Markt bevindt zich op minder dan 3 km! The Pulse ligt vlakbij het centrum van de stad. De Basiliek van Koekelberg bevindt zich eveneens vlakbij en vele winkels en grote handelzaken zijn op minder dan 5 minuten te voet bereikbaar. De dichtsbijgelegen metrohalte bevindt zich op 500 meter van de appartementen. Er zijn ook meerdere bus-en tram lijnen in de buurt. The Pulse ligt ook vlakbij de grote verkeersassen van de hoofdstad: de Leopold II-tunnel, de Brusselse ring en de snelweg zijn makkelijk bereikbaar met de auto.
Voorzieningen
Accessible to disabled persons
Badge access control
Bicycle parking
CCTV protection
Cellars/Storage facility
Cleaning 2x/week
Garden
Indoor parking
Lift
Terraces

The Pulse ligt in de onmiddellijke nabijheid van het stadscentrum. De Koekelbergbasiliek ligt vlakbij het gebouw en vele winkels en warenhuizen zijn binnen 5 minuten lopen te bereiken.

De dichtstbijzijnde metrohalte ligt op 500 meter van de appartementen. Er zijn ook verschillende bus- en tramlijnen in de buurt. The Pulse ligt ook dicht bij de belangrijkste wegen van de hoofdstad: de Leopold II-tunnel, de Brusselse ring en de snelweg liggen op minder dan 10 minuten rijden met de auto.

In de buurt
Supermarkt
200 m
Bushalte
200 m
Tramhalte
500 m
Metrostation
600 m
Fitness
600 m
School
600 m
Treinstation
4,3 km

Te huur in dit gebouw

2332 03
€1.150 - 2 slpk.

The Pulse, Rue de la célidée 23/22, Molenbeek-Saint-Jean

0Fe886b5 Ae9c 4Ddc B0bc 86B7cc34d740 1
€1.315 - 3 slpk.

The Pulse, Rue Joseph Schols 10/21, Molenbeek-Saint-Jean