De projecten in ontwikkeling

BRUNFAUT (The Factory)

Brunfautstraat en Finstraat te 1080 Molenbeek

De werken op de Brunfaut site voor de bouw van een wooncomplex met 93 appartementen, 66 parkeerplaatsen en 1.443 m² oppervlakte voor kantoren vorderen volgens planning. De technieken en binnenafwerking zijn in uitvoering. De volledige oplevering is voorzien tegen het tweede kwartaal van 2020. Tegelijk zal, in overleg met de gemeente Molenbeek, het aanpalend plein Place d’Or volledig worden heraangelegd.

JOURDAN

Jourdanstraat te 1060 Sint Gillis.

De vergunningsaanvraag voor de ontwikkeling van een gebouw gelegen in de Jourdanstraat is lopende. De werken asbestverwijdering zijn inmiddels opgestart.

MTC2

Marcel Thirylaan te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Wegens de succesvolle verhuur van de twee aangrenzende gebouwen The Horizon & The Inside heeft Home Invest Belgium een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning ingediend voor het stuk grond dat aan dit laatste grenst. De voorbereidende werken zijn gestart in het vierde kwartaal van 2019. Tijdens het tweede kwartaal van 2020 worden de grondwerken uitgevoerd. Het project omvat 42 wooneenheden.

Meyers-Hennau

Meyers-Hennaulaan 5-17  te 1020 Brussel (Laken)

De ruwbouwwerken van het project Meyers-Hennau zijn uitgevoerd tot aan het gelijkvloers. De oplevering van het project, bestaande uit 37 appartementen, 11 huizen en 51 parkeerplaatsen wordt verwacht einde van het vierde kwartaal van 2020.