Management

Sven Janssens

Chief Executive Officer, Effectieve leider

Sven Janssens (° 1972) is architect van opleiding. Na ervaring  te hebben opgedaan als architect en project manager, legde hij zich vanaf 2003 toe op property management voor Trevi Services NV. In 2006 nam hij bij Leasinvest Real Estate de functie van Head of Property Management op, en sinds 2016 was hij er Chief Operating Officer.

Preben Bruggeman

Chief Finance Officer, Effectieve leider

Preben Bruggeman (° 1984) behaalde een masterdiploma Handelsingenieur en een bachelordiploma in de Wijsbegeerte aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast legde hij succesvol de 3 niveaus af van het CFA Programma (Chartered Financial Analyst). Hij geeft les als gastdocent aan de Antwerp Management School in het kader van het MRE-programma (Executive Master in Vastgoedmanagement). Hij beschikt over meer dan tien jaar ervaring in Finance en startte zijn carrière bij Bank Degroof als aandelenanalist. Hij bekleedde eveneens de functie van CFO en effectieve leider bij de openbare GVV Qrf City Retail.

Gwen Vreven

Investment & Development Director

Gwen Vreven behaalde een masterdiploma van Burgerlijk Ingenieur-Architect aan de Vrije Universiteit Brussel en een Master of Science diploma in de Stedenbouw & Ruimtelijke Ordening aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij geeft eveneens les als gastdocent aan het postgraduaat vastgoed van de Katholieke Universiteit Leuven/ KULAK.

De heer Vreven beschikt over meer dan achttien jaar ervaring in de vastgoed- en semipublieke sector via diverse publiek-private samenwerkingsverbanden. Hij startte zijn carrière bij ING Real Estate Development, met een uitgebreide track record aan projecten in binnen- en buitenland.