Appartement/huis

4 Rue Léopold, Liège

€850 / maand

Slaapkamers

2

Oppervlakte

77 m²

Verdieping

3

Beschikbaar vanaf

Onmiddellijk

Le Mosan 2 slaapkamers appartement te huur met de eigenaar

Ideaal gelegen in het centrum van Luik, in een idyllische buurt in het stadscentrum op een steenworp afstand van het Sint-Lambertusplein, het openbaar vervoer, winkels en alle voorzieningen, biedt Home Invest Belgium u volledig gerenoveerde luxe appartementen in een prachtig karaktervol gebouw met schitterende architectuur. Het gebouw bestaat uit 5 verdiepingen en is voorzien van een entreehal, trap en lift.

Dit appartement van 77 m² (op de 3e verdieping van het gebouw) bestaat uit: een entreehal, een volledig uitgeruste moderne keuken, een ruime en lichte woonkamer van 28 m² met balkon dat uitkijkt op het Commissaris Maigret-plein, 2 slaapkamers van 12 en 8 m² aan de achterkant van het gebouw, een badkamer/douche, een wasruimte en een apart toilet.
Kelder 30€/maand
De gas-, elektriciteits- en watermeters zijn privé.
Inbegrepen in de kosten: onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes, energie van de gemeenschappelijke ruimtes, lift, afstandsverzekeringsverklaring (voorschotten van €120).
Dubbele beglazing, EPC: A.
Informatie en bezoeken: solutions@homeinvest.be / +32 (0)2 899 43 21.
Geïnteresseerd?
Plan een bezoek Stel een vraag
Energie
Energieklasse
B
EPC
73
Fb8626f8 493A 4F8a A2f1 0B70e619d9b4 1
Le Mosan

Gelegen in het centrum van Luik, op een steenworp afstand van de beroemde Place Saint-Lambert, staat het karaktervolle gebouw "Le Mosan". Dit gebouw bestaat uit 29 wooneenheden en commerciële ruimtes op de begane grond. Het gebouw ligt in het hart van de bruisende sfeer van Luik, op 100 meter van de Place Saint-Lambert, de winkels en talrijke aansluitingen op het openbaar vervoer. De galerijen van Saint-Lambert, het eiland en La Meuse liggen ook in de onmiddellijke omgeving. Een wijk in volle ... Meer weten

Voorzieningen
Accessible to disabled persons
Cellars/Storage facility
Cleaning 1x/week
Lift
Terraces

Het gebouw ligt in het hart van de bruisende sfeer van Luik, op 100 meter van de Place Saint-Lambert, de winkels en talrijke aansluitingen op het openbaar vervoer. De galerijen van Saint-Lambert, het eiland en La Meuse liggen ook in de onmiddellijke omgeving.

De wijk ondergaat een renaissance met een nieuwe tramlijn die Coronmeuse verbindt met Sclessin via het station Guillemins. De ideale locatie om in Luik te wonen.

In de buurt
Bushalte
50 m
Supermarkt
50 m
Apotheek
100 m
Commercieel centrum
100 m
Tramhalte
200 m
School
900 m
Treinstation
2,7 km